Tasesampo yrittäjän laskutusohjelmana

Health & Body Co on hyvinvointiin keskittynyt kuntosaliyritys, joka myy lisäksi terveyteen liittyviä tuotteita ja laitteita. Yrityksellä oli tarve hoitaa kirjanpito ja laskutus kätevästi yhdellä ohjelmistolla.

Halusin pilvessä toimivan ohjelmiston, jota voin hallita mistä päin maailmaa hyvänsä, eli ei vaadi välttämättä tietyssä toimipisteessä oloa. Ohjelmistossa piti olla kassa, laskutus ja kirjanpito, jotta voin seurata halutessani myös yrityksen tilaa. Asiakasrekisteri tietenkin.

Ohjelman käyttö on päivittäistä, ja se on enemmän kuin hyvä ja vastannut tarpeitani. Olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

"Halusin pilvessä toimivan ohjelmiston, jota voin hallita mistä päin maailmaa hyvänsä"

Heidi Tähtinen

Yrittäjä, Health & Body Co

Healthbody co

 

 

Tasesampo yrityksen tilausten hallinnassa

Vitreo on 2004 perustettu ulkokalusteiden ja -varusteiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys.

Meillä oli tarve ohjelmistolle, jolla voi käsitellä monipuolisesti  tarjouksia, myyntitilauksia sekä laskutusta ja joka on joustavasti käytettävissä tabletilla nk. pilvessä..

Ohjelmiston käyttö on ollut melko helppoa. Alkuun oli kysyttävää, mutta vastaukset kysymyksiin on saanut nopeasti. Ohjelmiston visuaalinen ilme on selkeä ja rakenne looginen. Kaikki muutostoiveet on otettu vastaan positiivisesti.

Ohjelmistossa tarjoukset, tilausvahvistukset yms. voi kätevästi lähettää sähköpostilla suoraan käyttöliittymästä ilman tiedostokäsittelyjä. Tilauksen teon aikana tapahtuva tuote- ja asiakastietojen muokkaaminen on sujuvaa ja helppoa.

"Ohjelmiston visuaalinen ilme on selkeä ja rakenne looginen"

Anu Hyttinen

Partner, Vitreo

Vitreo-portrait

 

 

Tasesampo tilitoimiston työkaluna

Tujun tilitoimisto tarjoaa tilitoimistopalveluita pienille yrityksille ja yhdistyksille. Yritys sijaitsee Muuramessa, mutta asiakkaat ovat eri puolilla Suomea.

Aloin miettiä erilaisia ohjelmistovaihtoehtoja heti tilitoimiston perustettuani reilu pari vuotta sitten. Halusin vanhan kirjanpito-ohjelman rinnalle netissä toimivan ohjelmiston, jonka hyödyntämistä voisin tarjota myös asiakkailleni. Pääsin tutustumaan ohjelmistoon ilman suuria aloituskustannuksia, mikä madalsi kynnystä lähteä kokeilemaan, ja sillä tiellä olen. Käytän ohjelmistoa yhteistyössä asiakkaiden kanssa heidän yritystensä myyntilaskutukseen, ostolaskujen vastaanottoon, reskontrien hoitoon ja kirjanpitoon, kunkin kanssa erikseen sovitulla työnjaolla. Ja ohjelmisto on tietysti käytössä myös omalla yritykselläni.

Ohjelmisto on selkeä ja helppokäyttöinen. Myyntilaskutuksen osalta se on hyvinkin monipuolinen. Olen hyvin tyytyväinen siihen miten pystyn hyödyntämään sitä oman yrityksen töiden hallinnassa ja laskutuksessa ja siitä tietysti reskontran kautta aina kirjanpitoon asti. Asiakaspalvelu on sujuvaa ja tarvittavia muutoksia on tehty tarpeen vaatiessa hyvinkin nopeasti.

Asiakaskäytössä, erityisesti silloin kun myyntilaskuja tai kuitteja on paljon, yhteisen ohjelmiston käytöstä on merkittävää hyötyä, kun päällekkäistä naputtelutyötä jää pois. Sen näkee käytännössä siitä, että puolet kirjanpidon tositteista saattaa olla jo tehty asiakkaan toimesta siinä vaiheessa, kun aloitan oman osuuteni. Ohjelmistosta on myös apua tilanteissa, joissa yrittäjällä tulee tenkkapoo vaikkapa laskun lähettämisessä, ja olen voinut käydä korjaamassa ongelman, ja asiakas on päässyt jatkamaan siitä.

 

"Asiakaskäytössä, erityisesti silloin kun myyntilaskuja tai kuitteja on paljon, yhteisen ohjelmiston käytöstä on merkittävää hyötyä"

Tuija Saloranta

Yrittäjä, Tujun tilitoimisto

 

 


Asiakkaitamme

 

 

Henkilöstöpsykologi Marjo Lalli